Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10316/98805
Title: A construção do saber culinário moderno português. Influências, transmissão e inovação nos receituários nacionais (séculos XVI a XVIII)
Authors: Gomes, João Pedro 
Issue Date: 2020
Publisher: Imprensa da Universidade de Coimbra
Project: SFRH/BD/129185/2017 
Serial title, monograph or event: Mesa dos Sentidos & Sentidos da Mesa
URI: https://hdl.handle.net/10316/98805
ISBN: 978-989-26-2062-6
Rights: openAccess
Appears in Collections:I&D CECH - Capítulos (ou partes) de Livros

Files in This Item:
File Description SizeFormat
A construção do saber culinário .pdf3.08 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s)

144
checked on Apr 23, 2024

Download(s)

143
checked on Apr 23, 2024

Google ScholarTM

Check

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.