Skip navigation
PT
EN
Sign on to:
Home
Communities
& Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Explore by
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
About
About the repository
University of Coimbra OA Policy
FCT Policy
Open Access
Useful links
Help
How to deposit
???jsp.home.cienciavitae???
CreativeCommons
FAQ's
Help
Provas Académicas
Estudo Geral
ESTUDO GERAL
Repositório científico da UC
Home
Communities
& Collections
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
Explore by
Research Outputs
Researchers
Organizations
Projects
About
About the repository
University of Coimbra OA Policy
FCT Policy
Open Access
Useful links
Help
How to deposit
???jsp.home.cienciavitae???
CreativeCommons
FAQ's
Help
Provas Académicas
Search: CECH - Centro de Estudos Clássicos e Humanísticos
for
Start a new search
Add/Remove Filters (1 filters currently applied)
Hide Filters
Current filters:
Title/Name
People
Structure
Type
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title/Name
People
Structure
Type
Subject
Date Issued
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-12 of 12 (Search time: 0.23 seconds).
Results/Page
5
10
20
50
|
Sort items by
Relevance
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
Type
Access
1
2021
Tendências culinárias dos menus diários da Empreza Culinária (Lisboa, 1898-1899)
Gomes, João Pedro
article
openAccess
2
2015
“Folgam de comer os comeres feitos ao nosso modo”. Práticas e culturas alimentares entre o Rio Senegal e o Rio Gâmbia (séculos XV e XVI)
Gomes, João Pedro
book
openAccess
3
Jun-2014
Uma Doce Viagem:Doces e Conservas na correspondência de D. Vicente Nogueira com o Marquês de Niza (1647‑1652)
Gomes, João Pedro
bookPart
openAccess
4
2016
O ofício de pasteleiro em Portugal entre os séculos XVI e XVIII
Gomes, João Pedro
article
openAccess
5
2016
Cozinhar “á Portugueza” com Lucas Rigaud. Identidade alimentar portuguesa no Cozinheiro Moderno
Gomes, João Pedro
article
openAccess
6
2016
Propriedades e Usos do Açafrão na Idade Moderna em Portugal
Gomes, João Pedro
article
openAccess
7
2020
A construção do saber culinário moderno português. Influências, transmissão e inovação nos receituários nacionais (séculos XVI a XVIII)
Gomes, João Pedro
book
openAccess
8
2017
Comida de rua na Lisboa Moderna (sécs. XVI e XVII)
Gomes, João Pedro
book
openAccess
9
2016
As casas senhoriais de Salvador e Rio de Janeiro nos séculos XVII e XVIII Contribuições da Arqueologia para o estudo do seu equipamento móvel cotidiano
Gomes, João Pedro
; Peixoto, Sílvia Alves
; Lima, Tania Andrade
article
openAccess
10
2012
Aspetos tecnológicos da faiança portuguesa seiscentista: conjuntos arqueológicos de Salvador da Bahia, Brasil
Gomes, João Pedro
article
openAccess
11
2018
Práticas alimentares no Real Colégio de São Paulo de Coimbra: o “Livro do pão” de 1707-08
Gomes, João Pedro
article
openAccess
12
2018
“Almoços, lunchs, jantares e ceias”: os serviços de restauração em Lisboa à luz dos anuários comerciais (1871-99). Tipologias, serviços e produtos
Gomes, João Pedro
article
openAccess
Results 1-12 of 12 (Search time: 0.23 seconds).
previous
1
next
Discover
By type
214
Publications
By people
1
Lima, Tania Andrade
1
Peixoto, Sílvia Alves
Subject
1
19th century
1
Alimentação
1
Bread
1
Coimbra
1
Colégio de São Paulo
.
next >
Date issued
1
2021
1
2020
2
2018
1
2017
4
2016
1
2015
1
2014
1
2012