Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10316/115459
Title: | Os Institutos Nacionais das Conservas de Peixe e de Pão | Authors: | Pires, Leonardo Aboim | Issue Date: | Apr-2023 | Publisher: | Temas & Debates | Serial title, monograph or event: | História Global da Alimentação Portuguesa | Place of publication or event: | Lisboa | Abstract: | A regulação económica do salazarismo foi particularmente acutilante nos sectores conserveiro e cerealífero. Se o primeiro era uma parte muito relevante das exportações nacionais, o segundo era uma referência incontornável ao nível do consumo alimentar. A necessidade de controlar o comércio e a produção criou as condições para um figurino de coordenação inédito, com reflexos em diversas áreas. | URI: | https://hdl.handle.net/10316/115459 | ISBN: | 9789896447557 | Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | I&D CEIS20 - Livros e Capítulos de Livros |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Institutos_Conservas_Pão.pdf | 3.89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
93
checked on Oct 2, 2024
Download(s)
18
checked on Oct 2, 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.