Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10316/45425
Title: Preparação e confecção dos alimentos e utensílios de cozinha nos fragmentos de Arquéstrato de Gela
Authors: Cação, Elisabete 
Issue Date: 2012
Project: info:eu-repo/grantAgreement/FCT/5876/147420/PT 
URI: http://hdl.handle.net/10316/45425
Other Identifiers: 10.14195/978-989-721-008-2_4
DOI: 10.14195/978-989-721-008-2_4
10.14195/978-989-721-008-2_4
10.14195/978-989-721-008-2_4
10.14195/978-989-721-008-2_4
Rights: openAccess
Appears in Collections:I&D CECH - Artigos em Livros de Actas

Files in This Item:
File Description SizeFormat
4-Contributos para a história da alimentação na antiguidade.pdf145.02 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s) 1

3,423
checked on Oct 15, 2019

Download(s)

108
checked on Oct 15, 2019

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Dimensions


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.