Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10316/45425
Title: Preparação e confecção dos alimentos e utensílios de cozinha nos fragmentos de Arquéstrato de Gela
Authors: Cação, Elisabete 
Issue Date: 2012
Project: info:eu-repo/grantAgreement/FCT/5876/147420/PT 
URI: http://hdl.handle.net/10316/45425
DOI: 10.14195/978-989-721-008-2_4
Rights: openAccess
Appears in Collections:I&D CECH - Artigos em Livros de Actas

Files in This Item:
File Description SizeFormat
4-Contributos para a história da alimentação na antiguidade.pdf145.02 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s) 1

3,600
checked on Sep 30, 2022

Download(s) 50

447
checked on Sep 30, 2022

Google ScholarTM

Check

Altmetric

Altmetric


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.