Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10316/102025
Title: | À Mesa com... Manzoni: Das propostas gastronómicas da Lombardia seiscentista apresentadas em I Promessi Sposi | Authors: | Ferro, Manuel | Keywords: | Manzoni, Alessandro; I Promessi Sposi; gastronomia; património alimentar | Issue Date: | 2000 | Publisher: | Pró-Reitoria para a Cultura da Universidade de Coimbra | Citation: | “À Mesa com... Manzoni: Das propostas gastronómicas da Lombardia seiscentista apresentadas em I Promessi Sposi”, in: Alimentação e Cultura. Textos e contextos da cozinha italiana. Palestras, Coimbra, Pró-Reitoria para a Cultura da Universidade de Coimbra, 2000, pp. 44-61. | Serial title, monograph or event: | Alimentação e Cultura. Textos e contextos da cozinha italiana. Palestras, | Place of publication or event: | Coimbra | URI: | https://hdl.handle.net/10316/102025 | Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | FLUC Secção de Línguas Românicas - Vários |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
FERRO - À mesa com... (2000).pdf | 2.32 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
55
checked on Mar 26, 2024
Download(s)
31
checked on Mar 26, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.