Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10316/40299
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Peixoto, Paulo | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-04T10:44:57Z | - |
dc.date.available | 2017-04-04T10:44:57Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.isbn | 9789892610245 | por |
dc.identifier.isbn | 9789892610252 | por |
dc.identifier.uri | https://hdl.handle.net/10316/40299 | - |
dc.language.iso | por | por |
dc.publisher | Imprensa da Universidade de Coimbra | por |
dc.rights | openAccess | por |
dc.title | Considerações finais | por |
dc.type | bookPart | por |
degois.publication.firstPage | 237 | por |
degois.publication.lastPage | 240 | por |
degois.publication.location | Coimbra | por |
degois.publication.title | A água como património: experiências de requalificação das cidades com água e das paisagens fluviais | por |
dc.relation.publisherversion | https://digitalis.uc.pt/pt-pt/livro/considera%C3%A7%C3%B5es_finais | por |
dc.peerreviewed | yes | por |
dc.identifier.doi | 10.14195/978-989-26-1025-2_14 | por |
dc.identifier.doi | 10.14195/978-989-26-1025-2_14 | - |
uc.controloAutoridade | Sim | - |
item.fulltext | Com Texto completo | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | pt | - |
item.openairetype | bookPart | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.grantfulltext | open | - |
crisitem.author.researchunit | CES – Centre for Social Studies | - |
crisitem.author.parentresearchunit | University of Coimbra | - |
crisitem.author.orcid | 0000-0003-2275-667X | - |
Appears in Collections: | I&D CES - Livros e Capítulos de Livros |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Consideracoes finais.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s) 50
688
checked on Oct 16, 2024
Download(s)
192
checked on Oct 16, 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Altmetric
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.