Please use this identifier to cite or link to this item: https://hdl.handle.net/10316/43475
Title: Alimentação e Cultura. Textos e Contextos da Cozinha Italiana. Livro de receitas
Authors: Marnoto, Rita 
Keywords: Alimentação e Cultura; Relações Portugal Itália; Receitas italianas
Issue Date: 2000
Publisher: Pro-Reitoria para a Cultura da Universidade de Coimbra
Serial title, monograph or event: Alimentação e Cultura. Textos e Contextos da Cozinha Italiana. Livro de receitas
Volume: 1
Place of publication or event: Coimbra
Description: (2000. Ed.). Alimentação e Cultura. Textos e Contextos da Cozinha Italiana. Livro de receitas. Coimbra: Pro-Reitoria para a Cultura da Universidade de Coimbra [pp. ca. 30]. s. ISBN
URI: https://hdl.handle.net/10316/43475
Rights: openAccess
Appears in Collections:FLUC Secção de Línguas Românicas - Vários

Files in This Item:
File Description SizeFormat
2000 Receitas.pdf6.66 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record

Page view(s) 50

434
checked on Apr 16, 2024

Download(s) 5

9,037
checked on Apr 16, 2024

Google ScholarTM

Check


This item is licensed under a Creative Commons License Creative Commons