Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10316/35983
Title: Contributo para o desenvolvimento de uma bebida fermentada inovadora
Authors: Baptista, Arnaldo da Conceição 
Orientador: Coelho, Maria Helena da Cruz
Keywords: História da Alimentação; Fermentação Alcoólica; Maçã e Laranja; Bebida Inovadora; Sidra; Food History; Alcoholic Fermentation; Apple and Orange; Innovative Beverage; Cider
Issue Date: 26-Feb-2016
Serial title, monograph or event: Contributo para o desenvolvimento de uma bebida fermentada inovadora
Place of publication or event: Coimbra
Description: Dissertação de Mestrado em Alimentação - Fontes, Cultura e Sociedade, apresentada à Faculdade de Letras da Universidade de Coimbra
URI: http://hdl.handle.net/10316/35983
Rights: embargoedAccess
Appears in Collections:FLUC Secção de História - Teses de Mestrado
UC - Dissertações de Mestrado

Files in This Item:
File Description SizeFormat Login
Contributo para o desenvolvimento de uma bebida fermentada inovadora.pdf2.14 MBAdobe PDFEmbargo Access    Request a copy
Show full item record

Page view(s) 20

485
checked on May 19, 2020

Download(s)

32
checked on May 19, 2020

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.