Please use this identifier to cite or link to this item:
https://hdl.handle.net/10316/115457
Title: | As Comissões Reguladoras do Comércio do Arroz e do Bacalhau | Authors: | Pires, Leonardo Aboim | Issue Date: | Apr-2023 | Publisher: | Temas & Debates | Serial title, monograph or event: | História Global da Alimentação Portuguesa | Place of publication or event: | Lisboa | Abstract: | Inscrevendo Portugal numa tendência global dos fascismos, perante os efeitos da crise económica internacional dos anos 30 e fazendo uso do ideário corporativo, o Estado Novo criou um conjunto de organismos responsáveis pelo controlo do ciclo produtivo de vários produtos. O arroz e o bacalhau seriam dos primeiros a serem enquadrados nesses espaços institucionais. | URI: | https://hdl.handle.net/10316/115457 | ISBN: | 9789896447557 | Rights: | openAccess |
Appears in Collections: | I&D CEIS20 - Livros e Capítulos de Livros |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Comissões_Arroz_Bacalhau.pdf | 3.91 MB | Adobe PDF | View/Open |
Page view(s)
176
checked on Aug 28, 2024
Download(s)
17
checked on Aug 28, 2024
Google ScholarTM
Check
Altmetric
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.